معرفی سایت چشم سوم

چاکرا ششم به طور مستقیم با فهم و ادراک انسان ارتباط دارد و اگر فردی بتواند آن را در حالت متعادل و فعال نگه دارد، خواهد توانست با کائنات ارتباط برقرار کرده و دنیای ماوراء الطبیعه را احساس کند. باز کردن چشم سوم از گذشته تاکنون در بسیاری از جوامع قدیمی مطرح بوده و گذشتگان ما از این پدیده به عنوان یک موهبت الهی بزرگ یاد کرده اند.

سایت چشم سوم

چشم سوم به افراد قدرت روشن بینی، پیش بینی آینده، درک حقیقت پدیده ها و فهم چیزهایی را می دهد که انسان در حالت عادی قادر به تشخیص آن ها نیست. به همین خاطر، امروزه در میان کسانی که علاقه خاصی به دنیای فراطبیعی داشته و دوست دارند قدرتی بالاتر از آن چه در اختیارشان است داشته باشند، چشم سوم یا همان چاکرا ششم به یک موضوع بسیار جذاب و هیجان انگیز تبدیل شده است. اگر شما هم مایل به آشنایی بیشتر با چشم سوم بوده و کنجاوید درباره چگونگی باز شدن آن و جنبه های دیگر این موضوع اطلاعات بیشتری کسب کنید، در ادامه این مطلب همراه ما بمانید.

چشم سوم یا همان چاکرای ششم، یکی از هفت چاکرای اصلی است که در بدن انسان ها وجود دارد. هر انسان از هفت چاکرا برخوردار است که در ادامه این مقاله هر کدام را به صورت خلاصه توضیح داده ایم. هر یک از این چاکراها با قسمتی از زندگی روزمره انسان در ارتباط بوده و تقویت آن ها قابلیت های منحصر به فردی در آن زمینه در اختیار انسان قرار می دهد. چشم سوم ششمین چاکرایی است که در بدن انسان وجود داشته و مکان آن بین دو ابرو و روی پیشانی است.

چشم سوم (چاکرا ششم) چیست؟

چاکرای ششم مشهور ترین و معروف ترین چاکرایی است که در بدن انسان وجود دارد. محبوبیت و یا بهتر است بگوییم شهرت این چاکرا به دلیل قابلیت هایی است که فعال شدن آن در فرد ایجاد می کند. از گذشته تاکنون این پدیده را با اسم های مختلفی می شناختند. عناوینی مثل چاکرا ششم، چشم سوم، چاکرا آجنا، چاکرا پیشانی، چاکرا نور، چاکرا بصیرت، چشم دل، چشم درون و غیره جزو مواردی هستند که همگی به یک چیز اشاره می کنند.

این پدیده به صورت فیزیکی نیست و شاید خیلی ها تصور کنند منظور از چشم سوم، چشمی است که در میان دو ابرو ظاهر می شود. در حالی که این طور نبوده و آن چه در تصاویر وجود دارد، تنها سمبل و نمادی از چشم سوم و مکان آن می باشد. چشم سوم یک حالت و یک نیروی درونی است که در قالب پدیده های فیزیکی و مادی گنجانده نمی شود. تمامی چاکراها به صورت متافیزیکی هستند و وجود خارجی ندارند و چاکرا ششم نیز به همین شکل می باشد.

این چاکرا به عنوان مرکز فرماندهی دیگر چاکراها عمل کرده و وظیفه نظارت بر ذهن و روح فرد را برعهده دارد. به بیان دیگر می توان گفت مسئولیت چشم سوم برقراری ارتباط بین جنبه مادی و معنوی انسان است. این یعنی فعال کردن چشم سوم در واقع ایجاد پل ارتباطی بین بعد فیزیکی و متافیزیکی افراد است.

در ادیان مختلف از جمله اسلام، به صورت مستقیم و غیرمستقیم به چشم سوم اشاره شده است. حتی برخی معتقدند نماز خواندن مسلمانان نیز در هر شبانه روز به نوعی با چاکرا ششم در ارتباط است. چرا که هر مسلمان در طول شبانه روز هفده رکعت نماز می خواند و در هر رکعت دوبار پیشانی اش را در حالت سجده به روی مهر فشار می دهد. این کار یکی از فعالیت هایی است که باعث تحریک چشم سوم می شود. در دین اسلام و نماز خواندن نیز سجده مومن با عروج وی به عالم معنا همراه است و می توان از این موارد این نتیجه را استنباط کرد که نماز و سجده هایی که در آن انجام می شود، به نوعی با فعال شدن چشم سوم و ادراک بیشتر فرد نسبت به حقیقت عالم ارتباط نزدیکی دارد.

در ادامه راجع به ادیان دیگری که در آن به صورت مستقیم و غیرمستقیم به چشم سوم اشاره شده است توضیحات خوبی را داده ایم که خواندن آن ها خالی از لطف نیست.

حال که با جایگاه چشم سوم و وجود آن در آیات و روایات دین اسلام آشنا شدیم، نوبت به آن است که جایگاه چاکرا ششم را در دیگر ادیان نیز بررسی نماییم. علاوه بر اسلام، در روایات معنوی دارمیک از هند نیز به چشم سوم یا همان چاکرای آجنا اشاره شده است. بر اساس این روایات، چشم سوم همانند دروازه ای است که با عبور از آن می توان به قلمروهای درونی و فضاهایی که آگاهی فرد بسیار بالاتر از حالت معمولی است ورود پیدا کرد. اگر این روایات را در کنار نتایج علمی بدست آمده از چشم سوم بگذاریم، می توان گفت منظور از قلمرو درونی همان احساسات و ادراک هایی است که افراد با بازکردن چشم سوم به آن ها دست پیدا می کنند. قدرت ادراکی که پس از این اتفاق در افراد ایجاد می شود، باعث درک حقیقی افراد از پدیده های پیرامون می شود.

 

در معنویت عصر نو نیز چشم سوم به عنوان نمادی مطرح است که نشان از روشنگری یا بیرون کشیدن تصاویر ذهنی با اهمیت معنوی یا روانی عمیق شخصی می باشد. چشم سوم غالباً با دیدگاه های مذهبی، شفافیت و واقع بینی، توانایی مشاهده پدیده های ماورا الطبیعه و همچنین پیش بینی اتفاقات در آینده همراه است. همچنین تجربه های جدیدی که خارج از کالبد جسم انسان رخ می دهد با باز شدن چشم سوم اتفاق می افتد. در روایات دارمیک، افرادی که ادعای استفاده از چشم سوم خود را دارند با عنوان بیننده شناخته می شوند. در هندوئیسم و بودیسم نیز به مکان چشم سوم اشاره شده است. به طوری که روایات این ادیان چاکرا ششم را در حوالی وسط پیشانی و اندکی بالاتر از محل اتصال ابروها دانسته و آن را نمایانگر روشنگری و واقع بینی می داند.

براساس این ادیان، باز کردن چشم سوم از طریق مدیتیشن به دست آمده و برای رسیدن به این توانایی بایستی ذهن فرد آماده باشد. جالب است بدانید خال مشهوری که در میان ابروی هندیان مرسوم است، با همین دیدگاه به وجود آمده و هندوها آن را با عنوان تیلاکا مطرح می کنند. تیلاکا در واقع بازنمایی از چشم سوم است که در مکان چاکرا ششم قرار می گیرد. بودایی ها نیز چشم سوم را چشم آگاهی دانسته و آن را عامل برتری افراد می کدانند. براساس اعتقادات بوداییان، چشم سوم موجب ایجاد روشنگری فراتر از دید جسمی در فرد شده و قدرت ادراک وی را به طرز چشمگیری افزایش می دهد.

امتیاز دهید: post
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.