فواید آب پنیر برای پوست صورت

زمانی که شیر بریده و دلمه شود، به دو بخش مایع و تکه های جامد تبدیل می شود که به بخش مایع آن آب پنیر می گویند. معمولاً افراد آن را ماده ای زائد فرض کرده و دور می ریزند. غافل از اینکه این ماده زرد رنگ حاوی مواد آلی، معدنی و بسیاری از ویتامین های گروه ب می باشد. آب پنیر را به هیچ وجه دور نریزید؛ چون آب پنیر، ضدعفونی‌‌کننده و همچنین پاک‌کننده است و جایگاه خاصی در ساخت لوازم ‌آرایشی طبیعی دارد. اولین نکته‌ای که باید در مورد آب پنیر بدانید این است که، آب پنیر با آبی که پنیر در ظروف بسته‌بندی در آن نگهداری می‌شود، متفاوت است. آبی که هنگام باز کردن بسته پنیر با آن مواجه می‌شوید چیزی جز آب‌ نمک نیست و ارزش غذایی ندارد.

آب پنیر پاک‌کننده پوست صورت
برای درمان کک و مک صورت نوشیدن ۱ تا ۲ لیوان از آن را به شما توصیه می کنیم. همچنین آب پنیر باعث شادابی و نشاط پوست شده و خشکی پوست را رفع می کند. آب پنیر طبی از درمان‌های اصلی بیما‌ری‌هایی مثل اگزما یا پسوریازیس می باشد.

برای لایه برداری و زیبایی پوست میتوانید آرد جو دوسر ۴ قاشق سوپخوری سرصاف، آب پنیر ۱ پیمانه (۲۵۰ سی‌سی)، روغن آواکادو ۱ قاشق سوپخوری و بادام آسیاب‌کرده ۱ قاشق سوپخوری را با هم مخلوط کرده و به صورت و گردن خود بمالید.

آب پنیر برای مو
اگر مو‌های خشک و شکننده دارید یکی از بهترین درمان‌های طبیعی برای شما، استفاده از آب پنیر است. چندین روش مصرف آب پنیر برای داشتن مو‌هایی درخشان، شفاف و نرم وجود دارد. مثلاً می‌توانید پودر آب پنیر را به شامپوی روزانه خود اضافه کنید. روش دیگر استفاده از آب پنیر به‌عنوان ماسک آبکشی مو است.

شفاف شدن پوست
اگر به یک ماسک روشن‌کننده و شفاف‌کننده پوست احتیاج دارید، ماسک آب پنیر یکی از بهترین گزینه‌هاست. پودر آب پنیر سرشار از مواد مغذی و املاح مورد نیاز پوست است و می‌تواند به آبرسانی و تغذیه سلول‌ها کمک کند. آبلیمو با داشتن ویتامین سی می‌تواند موجب روشن شدن پوست و آبرسانی آن شود. از ترکیب این دو ماده یک ماسک روشن‌کننده و مغذی پوست تهیه کنید.
یک قاشق پودر آب پنیر را به همراه یک قاشق آبلیمو، یک قاشق عسل و یک قاشق ماست مخلوط کنید وبا یک برس تمیز روی پوست بمالید. ماسک باید به مدت ۱۵ دقیقه روی پوست بماند، سپس با آب سرد آبکشی و از مرطوب‌کننده استفاده کنید.

طرز تهیه آب پنیر
یک لیتر شیر را جوشانده و بگذارید کمی ولرم شود. سپس یک استکان سرکه خرما (توجه داشته باشید که می‌توان برای تهیه آب پنیر از سرکه انگور و حتی از آب لیمو نیز استفاده کرد، اما برای داشتن بهترین تأثیر از سرکه خرما استفاده کنید) را به شیر اضافه کرده و به مدت یک ساعت ظرف را کنار گذاشته تا شیر بریده و دلمه شود. شیر دلمه شده را داخل کیسه پارچه‌ای ریخته و آب حاصل از آن را که همان آب پنیر است با این کار جدا کرده و در ظرفی برای مصرف نگهداری کنید.

عوارض جانبی آب پنیر
– مصرف دوز بالای پروتئین آب پنیر سبب بروز تهوع، افزایش حرکت های روده، سردرد، تشنگی و نفخ می شود.
– بیماران کلیوی و افرادی که به شیر حساسیت دارند، باید از مصرف آب پنیر خودداری کنند.
– مصرف هم زمان آب پنیر و آنتی بیوتیک ها، داروهای درمان پارکینسون و پوکی استخوان، خطرناک است.
– آب پنیر دارای لاکتوز است؛ بنابراین افراد مبتلا به عدم لاکتوز باید از مصرف آن خودداری کنند.
– پس از مصرف آب پنیر، گاهی حالت اسهال و استفراغ ایجاد می گردد که کاملاً طبیعی است و نوعی سم زدایی از بدن است و جای نگرانی ندارد.

بیشتر بخوانید:
فواید دارچین برای پوست

خواص خرما برای پوست و مو

خواص توت فرنگی برای پوست

تأثیرات پوست موز بر زیبایی پوست

منبع: مجله ایران بانو

امتیاز دهید: post
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.