تناقض مراکز همسریابی با اعتقادات خانواده‌های ایرانی

به گزارش زیباشهر به نقل از باشگاه خبرنگاران اوایل دهه ۸۰ بود که مراکزی با عنوان مراکز همسریابی در کشور شروع به کار کرد هدف از راه‌اندازی این مراکز آشنایی دو نفر با یکدیگر برای ازدواج بود در حالی که افرادی متعددی به این مراکز مراجعه می‌کردند اما در اکثر مواقع آشنایی‌هایی که در این مرکز صورت می‌گرفت یا به ازدواج منجر نمی‌شد یا در صورت ازدواج دوام چندانی نداشت. این در حالی است که مسئولین هدف از راه‌اندازی این مراکز را حل معزل و مسئله ازدواج می‌دانستند و معتقد بودند این مراکز می‌تواند در بالا رفتن ازدواج در کل کشور موثر باشد و نقش مهمی را ایفا کند نحوه کار این مراکز به این صورت بود که نام کسی را که قصد ازدواج داشت در شبکه‌های مجازی و با ذکر شماره تلفن و آدرس تبلیغ می‌کردند و سپس از این کار شروع به معرفی افراد دارای مثلا شرایط نزدیک به هم می‌کردند.

بسیاری از مردم معتقد بودند که خانواده‌های ایرانی با توجه به پایبندی به سنت‌ها در زمینه ازدواج همسرگزینی از طریق مراکز همسریابی را هیچگاه مورد تایید خود نمی‌دانند.

عمده‌ای معتقد بودند که این مراکز فساد و طلاق را در جامعه زیادی کند و زنان و مردانی که از این طریق با هم آشنا می‌شوند خانواده موفقی نخواهند داشت و ازدواج آن‌ها حتما با مشکل مواجه می‌شود.

این در حالی است که عده‌ای دیگر نیز اعتقاد داشتند پسران و دخترانی که از طریق سایت‌ها و مراکز همسریابی با یکدیگر آشنا می‌شوند شناخت کافی از یکدیگر نداشته و همین عدم آشنایی لازم و کافی برای ازدواج باعث بروز مشکلات فراوانی در زندگی خانوادگی و ازدواج خواهد شد.

فردی که از طریق مراکز همسریابی با هم دیگر ازدواج می کنند شاید بیشتر به فکر این باشند که همسرش از ج اهای دیرگ وامانده و درمانده و ناامید ناچار به ازدواج با او شده است.

شاید دلیل اصلی آن این باشد که جامعه هم دید خوبی به این افراد نداشته و نگاه فردی که به خواستگاری رفته را به او ندارد.

۹۰ درصد ازدواج مراکز همسریابی منجر به طلاق می‌شود
حسین ابراهیمی روانشناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت:‌به این که مراکز همسریابی برخلاف تبلیغات وسیعی که دارند نتوانسته‌اند اقدامات خوبی را برای ازدواج جوانان انجام دهند.

وی افزود: ۹۰ درصد ازدواج‌هایی که در این مراکز انجام می‌شود منجر به طلاق شده چرا که اینگونه ازدواجه مبنای منطقی ندارند.

این روانشناس اظهار داشت:‌ این مراکز با توجه به نوع فعالیتی که دارند مناسب مراجعه افراد مجرد نیست.

ابراهیمی افزود: همسریابی از طریق این مراکز بر خلاف سنت‌های خانواده‌های ایرانی است و مراکز همسریابی هیچگاه در این زمینه موفق عمل نکرده‌اند.

بیشتر مراکز همسریابی مجوز قانونی دارند
مجید ابهری آسیب شناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه بیشتر مراکز همسریابی مجوز قانونی ندارند بیان داشت: عملکرد منفی این مراکز که اکثرشان مجوز ندارند موجب شده که دیدگاه خوبی نسبت به فعالیت این مراکز بین مردم وجود نداشته باشد.

وی خاطرنشان کرد:‌ در این مراکز باید مشاوران و روانشناسان وجود داشته باشند تا از لحاظ علمی تفاوت‌ها و شباهت‌های دو نفر را بررسی کنند. این در حالی است که وزارت ورزش و جوانان چندی پیش راه اندازی ۲۰۰ مرکز رسمی همسریابی را در کشور خبر داد حال باید دید مسئولانی که با این طرح موافقت کرده‌اند آیا موافق هستند که فرزندانشان به این صورت و با مراجعه به مراکز همسریابی ازدواج کنند یا نه؟

مطالب مرتبط:
چگونه از همسر مجنون جدا شویم؟

افسردگی پس از زایمان همسر و راه های درمان آن

راه حل‌هایی برای رفع مشکلات ازدواج درونگرا با برونگرا

نحوه صحیح آشنایی پیش از ازدواج

امتیاز دهید: post
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.